Учні однієї зі шкіл Тернопільщини зняли кліп, в якому подякували вчителям за дистанційну форму навчання під час жорсткого карантину. Діти з Озерянської школи показали, як вдячні вчителям за їхню працю.

Вони записали пісню, в якій йдеться про карантин і про те, як діти раніше не розуміли вчителів, не хотіли вчити завдання і вникати в матеріал уроків. Також діти заспівали про те, що оцінили зусилля вчителів вести уроки в класах, тепер вони обіцяють вчитися і брати активну участь в уроках. Діти подякували вчителям за їхню працю.

«Карантин ... "Червона" зона ... Страх ... Байдужість ... Лише в дитячих душах проявляється Надія, вдячність і віра ... Віра в світле, добре. У те, що може бачити тільки чисте юнацьке серце!» - йдеться в описі до кліпу.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харківській області вчителька історії вихопила з рук п'ятикласниці книжку і вдарила нею дівчинку. Інцидент стався в Першотравневому ліцеї. Про подію стало відомо від сестри-двійнята постраждалої дівчинки, яка навчається в цьому ж класі. Батьки викликали поліцію і наполягли, щоб вчителі відсторонили від проведення уроків. Інші батьки розповіли про неадекватну поведінку цього вчителя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в місті Почаїв у Тернопільській області є не тільки Почаївська лавра, а й міські Світські об'єкти. У цей список входить і стадіон, на якому днями пройшов футбольний матч. Вболівальники розповіли про ситуацію з місця подій.

Нещодавно Знай передавав, що вихованці Тернопільської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 вибороли 11 медалей у змаганнях з плавання. Їх тренер Катерина Антонишин розповіла про те, які нові досягнення з'явилися у її підопічних.