Жителі Тернопільської області отримали нагороди»Герой-рятувальник 2020". Вони попри небезпеку для себе витягли з вогню людей. Героями стали Дарія Бабій та Сергій Гловицький.

Протягом року Державна служба надзвичайних ситуацій розшукує людей, які проявили відвагу і врятували життя інших, щоб відзначити їх вчинок нагородою. У День рятувальника найсміливіших українців нагороджують. Свято відзначили 17 вересня. Цього дня нагороду отримали одразу двоє мешканців Тернопільщини.

Дарія Бабій витягла з полум'я трьох дітей у рідному селі. Жінка почула плач і побігла до сусідського будинку. Там вже зрозуміла, що в будинку вирує полум'я, а в задимленій кімнаті знаходяться троє дітей. Вона не змогла зайти в будинок і вирішила витягнути дітей через вікно. Старша дівчинка передала їй своїх молодших братів, а потім вилізла сама. Через кілька хвилин після цього полум'я перекинулося і на кімнату, де були діти.

Сергій Гловицький у свої 15 років проявив небачену сміливість під час вибуху газу в клубі. Цей інцидент стався взимку, тоді Підлітки репетирували вертеп до Різдва. У Клубі вибухнув газ і почалася пожежа. Багато вискочили самостійно, а друг Сергія залишився в приміщенні і не зміг вийти сам. Він вдарився об сцену і розгубився. Молодий чоловік без роздумів повернувся в палаючу будівлю і витягнув підлітка. Всі постраждалі в цій події довго заліковували опіки і проходили реабілітацію.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Дніпром мати викинула новонародженого малюка помирати в посадці.

Також Знай писав, що звання "Мама року" отримала мешканка Хмельницького, яка виховує доньку з синдромом Дауна.

Нещодавно Знай передавав, що у Кропивницькому жінка залишила недоношену дитину у пологовому відділенні.