У Тернополі швидка допомога рятувала дівчинку-підлітка, яку побила подруга. Інцидент стався в селі Біла. Швидка надала дівчинці першу допомогу і госпіталізувала, пише Липа.

Медиків викликали до магазину продуктів у селі, де побилися Підлітки. Дівчатка з'ясовували стосунки і одна побила іншу. Причини бійки залишилися невідомими. Постраждалу госпіталізували зі струсом головного мозку в дитячу лікарню.

Крім того, за добу На Тернопільщині було зафіксовано 281 виклик медиків. 81 пацієнт був госпіталізований. У Тернополі було зафіксовано 124 виклики та госпіталізовано 36 пацієнтів.

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті дві дівчини побилися через хлопця. 15 лютого, близько 02:50 ночі, в Коломиї біля нічного клубу "Амстердам" по вулиці Майданського, на сходовій клітці неповнолітня дівчина влаштувала бійку з іншою дівчиною через молодого чоловіка.

Наслідки цієї бійки виявилися дуже жорстокими, а справа дійшла до суду. Вже на суді кривдниця визнала свою провину і розповіла, що вони не поділили молодика.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Черкасах дійшла справа до бійки між батьками, які вирішили отримати гроші на шафки від однієї з батьків. Все почалося через те, що одна з мам почала робити відеозйомку, що не сподобалося іншим батькам. після цього зав'язалася бійка.

Нещодавно Знай передавав, що в Шевченківський райсуд Львова засудив восьмикласника школи № 54 на один рік умовно за побиття однолітка. В результаті зіткнення між хлопцями опонент кілька разів вдарив руками і ногами однолітка по животу, в результаті чого у потерпілого розірвалася селезінка. про Львів восьмикласника засудили на один рік умовно за бійку з однолітком.