2020 рік не перестає дивувати природними аномаліями. На початку року була тепла і безсніжна зима, потім було холодне літо з проливними зливами, градом, смерчами і вихорами. Після цього природа вирішила погратися і перезапустити рослинність по другому разу.

На Тернопільщині природа особливо ретельно попрацювала-тут зацвіли каштани і розпустилися плодові дерева, а зараз дозріли вишні. У селі Гаї під Тернополем садівники показали природну аномалію у всій красі. Стиглі вишні висять на гілках, як у червні.

Ягоди дуже красиві і вже готові до того, щоб перекочувати в банки для варення. Власник дерев сфотографував дерево з плодами і виклав у Мережу. Під фото він написав, що не бачить нічого дивного у вересневих вишнях.

У коментарях знайшлися користувачі, які розвіяли всі міфи. Люди розповіли, що є зимовий сорт вишень. Ягоди на цих деревах дозрівають восени. Знайшлися і ті, хто повірив у такий жарт і почав шукати пояснення природному явищу.

Нагадавши, Знай писав, що жителі Тернополя в черговий раз стали свідками природної аномалії-каштанові дерева знову зацвіли. Вже не перший рік жителі обласного центру спостерігають дивовижну картину-в середині вересня починають цвісти каштани. Фахівці розповіли, що стало причиною такого цвітіння.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в жовтні киянам слід готуватися до "традиційних" туманів і нічних заморозків, проте вдень все ще буде плюсова температура.

Нещодавно Знай передавав, що проливних дощів весняно-літнього сезону 2020 здалося мало... Природа вирішила запустити над Україною ще й торнадо-руйнівні і смертельно небезпечні смерчі. Торнадо в нашій уяві асоціюється в основному з США, де до цього розташовує близькість океану. Але цього разу смерчі терзають Херсонську область.