Українці виїжджають на заробітки до Європи. Працю наших співвітчизників цінують у Польщі, Німеччині, Італії, Іспанії та інших країнах. Частину зароблених коштів вони відправляють на батьківщину. Крім роботи заробітки можуть стати доріжкою до сімейного щастя.

Мешканка Тернопільщини Ніна Рогожинська вирушила до Іспанії, щоб заробити грошей, але доля розпорядилася інакше – жінка знайшла кохану людину і відзначила казкове весілля. Її життя схоже на оповідь про Попелюшку, адже доля не раз відчувала Ніну на міцність, підкидаючи різні труднощі і перешкоди.

Ніна розповіла, що поїхала до Іспанії на заробітки з Тернополя. Там вона працювала на кафедрах мікробіології, фармакогнозії та на кафедрі стоматології в Тернопільському медуніверситеті. Статус вченого і викладача жінка змінила на різноробочу і бралася за будь-яку посильну роботу, щоб поставити на ноги двох синів.

Вже через два місяці після приїзду жінка освоїла іспанську мову і їй стало легше спілкуватися, а потім подруга запропонувала познайомитися з братом її чоловіка. Ніна спочатку відмовилася, а потім взявши в якості підтримки молодшого сина вирушила на зустріч, яка стала доленосною для неї.

Жінка розповіла, що з першого погляду закохалася в Альберта. Чоловік відповів взаємністю і з цього моменту вони стали спілкуватися. Відносини швидко переросли в більш тісні і теплі. Альберт зробив пропозицію Ніні вже через кілька місяців зустрічей. Однак весілля довелося відкласти через карантин.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Крім того, Ніна розповіла про те, як їй вдалося влаштується в Іспанії. Спочатку жінка працювала прибиральницею і заслужила позитивні відгуки. Пізніше вона перейшла працювати в централізовану кухню, на якій готують обіди для школярів. Вона працює в команді, яка розвозить їжу в школи, а її коханий працює в школі. Він вчитель і заступник директора.

Ніні та Альберту вдалося відгуляти весілля 22 серпня. Однак поїздку в Україну їм довелося відкласти через закриті кордони і пандемію.

Нагадавши, Знай писав, що експерти назвали 17 фактів, які допоможуть зберегти шлюб.

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу розлучилася з чоловіком через півроку після весілля.

Нещодавно Знай передавав, що наречена подарувала нареченому на весілля стукіт серця його померлого брата.