У Тернополі завоювала популярність послуга»Шлюб за добу". Протягом трьох років, поки ця послуга діє, було зареєстровано 3 тисячі нових сімей. Завдяки цій можливості у молодят відпала необхідність чекати 30 днів. Реєстрація нової сім'ї здійснюється протягом 24 годин після отримання документів від молодят, пише Сорока.

Сергій Надал розповів, що така послуга допомагає будувати міцну громаду і створювати міцні сім'ї, а значить і будувати сильну країну. З дня початку роботи сервісу в Тернополі з'явилися 3 тисячі нових сімей.

Щоб зареєструвати шлюб потрібно прийти на бульвар Шевченка, 27 і подати документи.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Івано-Франківську з початку вересня було зареєстровано 98 весіль.

"Осінній сезон шлюбів розпочато: 98 шлюбів зареєстровано в Івано-Франківську з початку вересня 2020 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану за перші вісім днів осені зареєстровано 98 шлюбів, з них 40 - в рамках пілотного проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу", наголошується в повідомленні.

Також Знай повідомляють, що у Львові двоє відомих у світі української моди чоловіків зіграють гей-весілля. Молодята вже забронювали номери в одному зі спа-готелів.

Нещодавно Знай передавав, що в обласному музеї народної архітектури та побуту одружилася пара молодят. Тут для закоханих організували зворушливу церемонію серед мальовничої природи старовинного буковинського села.