Створення нової сім'ї-урочиста і незабутня подія для будь-якої пари. Тому цей захід намагаються зробити незвичайним. Особливу популярність завоювали виїзні церемонії одруження. Найчастіше пари вибирають набережну Тернопільського ставу.

Однак деякі пари вирішили, що для їх торжества підійде центр міста і обладнали стійку для одруження прямо в сквері імені Шевченка. Місце обрали для цього відповідне - під аркою, обплетеною виноградом.

Весільна церемонія під виноградною аркою 💞

Geplaatst door Урбаністика Тернополя op Zaterdag 19 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що у Франківську нагородили найстаршу сімейну пару. 30 травня 2020 року в Архикатедральному і Митрополичному соборі Воскресіння Христового, який знаходиться в Івано-Франківську, пройшла онлайн-молитва на благословення сімейних пар, які святкують ювілей їхнього спільного життя. Подружжя провели разом 60 років і не збираються розлучатися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Тернопіль розпрощався з ще одним завидним нареченим. На рушник встав відомий Тернопільський шоумен Юрій Мікоф. Свято пройшло на відмінно. Молодята розрізали весільний торт. Фотографії з урочистого заходу Мікоф вже встиг викласти на своїй сторінці в Instagram. На весіллі заспівав пісню Віктор Павлік, який не скасував концерти навіть після смерті сина. Фото зі співаком шоумен виклав одним з перших.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині одружилася пара байкерів. Молоді люди створили сім'ю в урочистій обстановці. Для цього вони обрали вишиванки та романтичну атмосферу для розпису. До публікації додали кілька фотографій з церемонії одруження. На них можна побачити молодят, які не можуть приховати щасливі вирази облич.