Народний депутат від партії» За майбутнє " Іван Чайковський повідомив про те, що заразився коронавірусом. Він балотувався до Верховної Ради від Тернопільської області. Про свою хворобу Іван Чайковський розповів на власній сторінці у Facebook.

Він повідомили, що у нього діагностували коронавірус і він буде працювати дистанційно протягом 2-3 тижнів. Про самопочуття нардеп не написав нічого. У коментарях депутату побажали якнайшвидшого одужання.

Друзі! Те, що інколи здається далеким, насправді є набагато ближчим. Особливо, якщо йдеться про хворобу. Змушений на 2-3...

Geplaatst door Іван Чайківський op Woensdag 23 september 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid-19 підтвердили вже понад 188 тисяч випадків зараження. За добу (23.09) зафіксували 3372 нових випадки. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 83 458 пацієнтів. За останню добу видужало 1788 осіб, 52 людини померло.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай писав, що в Унівській лаврі дотримуються карантину. Отець Іоан розповів, що до липня ченці не хворіли, а після того, як група ченців з'їздила в Ужгород на масове поховання, хвороба почала поширюватися серед інших. Він розповів, що в Лаврі перехворіли 20 з 45 ченців. Поки хвороба не вразила інших ченців. Також отець Іоан розповів, що ввірені йому храми були закриті для віруючих навіть на Великдень та інші великі християнські свята.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові під'єднали до ШВЛ трирічну дівчинку з Covid-19 у важкому стані, ця пацієнтка стала першою дитиною в області, яка потребує штучної вентиляції легень. Зараз в реанімації Львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ знаходиться трирічна дівчинка з Миколаївського району, у якої діагностували коронавірус. Дитину госпіталізували з вираженою дихальною та серцевою недостатністю.