Історія про смерть іноземної студентки у Тернополі та народження дівчинки отримала щасливе продовження. За малятком приїхав батько і бабуся із Замбії. Чоловік забрав дочку після того, як медики виходили її до нормальної ваги (дитина народилася раніше терміну).

До лікарні Тернополя батько приїхав із Замбії. Його дружина, яка навчалася в Тернопільському вузі померла від ускладнень коронавірусу. Їй було 29 років. Молодий батько розплакався, коли йому дали на руки дитину.

Дівчинка народилася недоношеною, тому лікарі помістили її в кувез в педіатричному відділенні для недоношених дітей. Найближчим часом молодий батько і його рідні заберуть дитину на батьківщину.

Плакав не тільки молодий батько, а й персонал лікарні. Вони встигли прив'язатися до маленької сирітки. Генеральний директор медичного закладу Григорій Корицький висловив співчуття родині померлої молодої жінки, а маленькій дівчинці побажав щастя і здоров'я.

Драма розігралася 29 серпня. Тоді померла 29-річна громадянка Замбії, яка була вагітна. Через її небезпечний стан здоров'я лікарі прийняли рішення робити кесарів розтин. Через 9 днів після народження малятка її мама померла від поліорганної недостатності (у неї відмовили відразу кілька органів). Після смерті у жінки діагностували коронавірус, а новонароджену дівчинку вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

• 26 серпня цього року Тернопіль сколихнула страшна новина: у пологовому будинку померла 29 річна породілля, це була ...

Geplaatst door КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР op Donderdag 24 september 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що стали відомі нові подробиці про смерть 29-річної породіллі в Тернополі. Відмовило відразу кілька органів.

Також Знай писав, що дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, у якої під час вагітності діагностували коронавірус, померла в клініці в Німеччині.

Нещодавно Знай передавав, що в Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина. Руслана Довгаль довгий час лежала в реанімації.