На Тернопільщині кілька днів шукав 60-річну жительку Микулинців. Верещинська Ольга Августинівна зникла 26 вересня. Поліція оголосила в розшук зниклу після звернення рідних.

26 вересня жінка вийшла з дому і не повернулася. Рідні почали бити на сполох і звернулися за допомогою в поліцію. Правоохоронці почали пошуки зниклої жінки і опублікували оголошення про пошук в соцмережах.

На щастя, жінка знайшлася і вже правоохоронці передали її рідним. Подробиць, де і в якому стані знайшли Ольгу Верещинську немає.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові патрульні встановили місцезнаходження 8-річної дівчинки, яка зникла у п'ятницю, 25 вересня. Дитину знайшли у бабусі здоровою і неушкодженою. Поліцейські також розповіли, що проти дитини не вчинялися протиправні дії. Як виявилося, в сім'ї є конфлікт, який родичі намагаються залагодити.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві пропала школярка в рожевій сукні. Дівчинка-підліток вийшла з дому 26 вересня і зникла. Вона проживає в Солом'янському районі столиці. Коли дитина зникла до правоохоронців звернулися батьки. Вони розповіли, що дівчинка була в рожевій сукні і джинсовій куртці.

Нещодавно Знай передавав, що маленьку школярку, яка зникла у п'ятницю у Львові, продовжують шукати. За новою інформацією, дівчинку могла викрасти її рідна тітка. 25 вересня восьмирічна Соломія Бойко без нагляду вийшла зі школи близько 9:00 ранку, проте ні назад, ні додому не повернулася. Дитину оголосили в розшук. Поліція пізніше дала більш детальну інформацію про дитину.