У Тернополі кілька днів тому вбили завуча школи №11 Анжелу Макаренко. Жінка була відкритою, доброю, але вимогливою до себе і оточуючих. Вона першою приходила на роботу і на відмінно виконувала всю роботу, за яку бралася. 23 вересня її знайшли мертвою у власному будинку.

Невідомий проломив жінці голову і наніс ножові удари по шиї. Вона померла на місці. Поліція почала розслідування у цій справі і вже через добу стало відомо, що Анжела Макаренко дружила з якимось банкіром, який активно допомагав їй у школі і навіть надавав допомогу в придбанні канцелярських товарів і меблів для школи. Як виявилося, вони дружили протягом трьох років.

Анжела Макаренко І даний чоловік дружили і тісно спілкувалися три роки. У поліції Тернопільської області розповіли, що її знайомий був керівником відділення банку, де вона тримала накопичення. Тому основною версією вбивства вчителя є грошове питання, а точніше конфлікт, що розгорівся на грунті грошей і боргів. Особистий мотив у поліції відсунули на другий план.

У день вбивства поліцейські відпрацювали всі контакти Анжели Макаренко. Вони вийшли на даного банкіра. Наступного дня вони знаходять чоловіка в петлі в шахті ліфта багатоповерхівки, а телефон загиблої, викинутим на одній з вулиць Тернополя.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

За словами колег Анжели Макаренко, банкір приходив до школи часто і навіть допомагав закуповувати меблі для одного з їхніх кабінетів, допомагав з канцелярією. Також він не приховував дружбу з завучем. Вчителі розповіли, що чоловік закуповував Папір для школи.

При цьому поліцейські з'ясували, що діти чоловіка навчалися в іншій школі. Він був одружений і не був помічений в зрадах або інших сумнівних інтригах.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі попрощалися із завучем школи №11 Анжелою Макаренко, яку кілька днів тому вбили у власному будинку.

Також Знай писав, що в понеділок вранці, 28 вересня, в Києві біля станції метро "Мінська" раптово померла Літня жінка.

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі почалася панахида за вбитою завучем школи №11 Анжелою Макаренком.