У Тернополі стався інцидент - від сильного вітру на агітаційний намет впало велике дерево. Травми отримала 33-річна жінка, яка працювала на цьому місці. У неї діагностували травми голови і хребта.

Інцидент стався 26 вересня близько 11 години дня. Перехожі повідомили про падіння дерева медикам, які в свою чергу викликали поліцію. Жінку госпіталізували з травмами голови та хребта.

Поліцейські встановили, що жінка отримала пошкодження внаслідок падіння дерева. Конструкція агітаційного намету не захистила її від удару. Намет стояв поруч із зупинкою громадського транспорту на проспекті Злуки. Після з'ясування всіх обставин було відкрито справу за статтею 367 ч.2 Кримінального кодексу України – службова недбалість.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у вихідні, 26-27 вересня, у багатьох регіонах України відбулося різке погіршення погоди. Понад 100 населених пунктів залишилися без електрики, а вулиці і будинки виявилися підтопленими.

Також Знай повідомляв, що в Харкові на Салтівці на лавочку впало дерево. За словами очевидців, НП сталася на Героїв праці 8 вересня. На лавці сиділа Літня жінка. Вона дивом не постраждала, гілки її не зачепили. Жінка відбулася легким переляком.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що відомий теелведучий Дмитро Комаров розповів, що в Карпатах обвалився міст через річку Чорний Черемош. Він з'єднував Верховину і кілька сіл в Івано-Франківській області. Міст був старим і не витримав чергового навантаження. Також телеведучий зазначив, що обійшлося без жертв і постраждалих.