У Тернополі заборонено продавати алкогольні напої в нічний час-з 22 години до 8 години. Однак не всі магазини і торгові точки дотримуються цієї заборони. Деякі підприємці дозволяють собі торгувати алкоголем під покровом ночі.

Інспектори муніципальної інспекції перевірили дотримання правил і виявили 4 торгових точки, які порушують вимогу місцевої влади. На них було складено адміністративний протокол за статтею 156 ч 2 Кодексу адміністративних правопорушень. Протокол передали на розгляд адміністративної комісії Тернопільської міськради. Про це розповіли в муніципальній інспекції.

Таке порушення тягне за собою штраф у розмірі від 100 до 400 неоподатковуваних податком мінімумів. За торгівлю слабоалкогольними, алкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами з рук карається штрафів у розмірі 200-600 неоподатковуваних податком мінімумів з конфіскацією товарів.

❗❗❗Чотири випадки реалізації алкогольних напоїв у заборонений час (з 22:00 до 8:00 год.) зафіксували інспектори...

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Geplaatst door Управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради op Maandag 28 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в парламенті зареєстрували законопроект, який передбачає цілу низку заборон на продаж алкогольних напоїв. Якщо документ приймуть, в МАФах не продаватимуть не тільки міцний алкоголь, а навіть пиво.

Також Знай повідомляв, що в неділю, 24 квітня, в центрі столиці заборонять продавати алкоголь і тютюнові вироби. Згідно з повідомленням, це робиться з метою попередження нещасних випадків під час футбольного матчу "Динамо" - "Ворскла". Він відбудеться 24 квітня на "Олімпійському" о 19:30.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві можуть найближчим часом скасувати заборону на продаж алкоголю в нічний час. За словами депутата Київради Володимира Бондаренка, відповідне питання буде переглянуте через те, що насправді ніяких позитивних наслідків таке рішення не мало.