На Тернопільщині правоохоронці оголосили в розшук Гікавого Михайла Яковича 1928 року народження, який 26 вересня поїхав на велосипеді і зник. Про це повідомляє прес-служба поліції Лановецького району.

Літній чоловік у свої 92 роки виїхав з дому на блакитному або синьому велосипеді і пропав. Він сказав рідним, що поїде рибалити, але так і не повернувся назад. У день зникнення він був одягнений в сірий піджак, чорну кепку. Поліція просить повідомити будь-яку інформацію про місце знаходження зниклого чоловіка на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що загублену 6-річну дівчинку Мілену Шевельову знайшли за вісім кілометрів від села Соснівка на Харківщині. Дівчинка загубилася в 40-й день після смерті її бабусі 26 квітня. Дитина пішла гуляти зі своїм двоюрідним братом. Хлопчик був на велосипеді. Діти посварилися, і хлопчик поїхав додому, а дівчинка залишилася. Хлопчик повернувся додому до 6 години вечора і тоді кинулися шукати дівчинку. Дитину шукали всю ніч, вранці перевірили навіть місцеве озеро, але там нічого не знайшли. Тіло дитини знайшли пізніше біля траси.

Також Знай повідомляв, що у Франції зник молодий тернополянин, його шукали з початку травня. Рідні та близькі турбувалися і просили допомогти всіх, хто тільки може знайти юнака. 20 травня з Франції прийшла хороша новина 21-річний хлопець знайшовся.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі зник чоловік, якому 73 роки. Його шукають рідні з 14 травня. Чвертка Іван Григорович пішов з дому і досі його ніхто не бачив. Він живе в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпропетровської області.