У Зарваницькому Марійському духовному центрі Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ пройшла знаменна подія-посвята у священики. Священицька хіротонія або висвячення в диякони.

Єпископ-помічник Теодор Мартинюк висвятив нового ієрея. Новоспечений священнослужитель є випускником Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого диякона Івана Панаса.

Після висвячення служби в храмі владика привітав новопосвященного ієрея, висловив подяку його рідним і близьким.

Нагадавши, Знай писав, що священику з Івано-Франківської області погрожували "закатати в Чорнозем" служителя Української Православної церкви. Поліція почала розслідування погроз після звернення священика. Погрози в соцмережі почалися з листування в Facebook між кліриком УПЦ Павлом білим і настоятелем одного з храмів ПЦУ в Коломийській єпархії Івано-Франківської області Петром Соколовським.

Також Знай повідомляв, що священик закликав людей до духовного розвитку. Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці в селі Петрик Вінницької області отець Василь Дида розкритикував українців за те, що вони в неділю не ходять на службу і займаються побутовими справами, не слідують церковним традиціям.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що священик з Тернопільщини просить допомогти зібрати кошти на лікування його дружини. Сім'я клірика Тернопільської єпархії капелана 44-ї окремої артилерійської бригади протоієрея Володимира Андрухіва звернулася до українців.