У Києві пройшов мітинг, на якому виступили проти вакцинації. На захід зібралися віруючі, які вимагали пустити їхніх дітей до шкіл та садочків без необхідних щеплень. Також люди вимагали скасувати необхідність отримувати ID-паспорти та інші документи.

Крім цього, мітингувальники вимагали скасувати правило перетину кордону з Росією за закордонними паспортами. Вони хотіли, щоб повернули можливість їздити в країну-агресор за українським цивільним паспортом. Серед мітингувальників були і ті, хто виступив проти дистанційної освіти в «червоних» зонах.

Одним з ідейних натхненників став священнослужитель з Тернопільщини. Він заявив, що вакцина шкідлива тим, що крім хімічних елементів в ній є і біологічні. Чоловік вважає, що у складі вакцин є частини ненароджених дітей (плодів після абортів).

Також на мітингу був присутній і Максим Скубенко, який займається розвінчуванням медичних міфів про вакцинацію і переконує супротивників щеплень. Він вважає, що потрібно говорити з такими людьми і пояснювати їм суть. На розвіювання одного міфу витрачаються місяці. Головними джерелами фейків є вакцинація. Чоловік пояснює, що відмова від вакцинації ставить під загрозу не тільки здоров'я того, хто відмовився, але і оточуючих.

Священнослужитель озвучив фейк про вакцини, який поширюється в мережі на різних ресурсах. Зі змістом цієї статті і версії знайомі в ВООЗ, але там заявили, що дана інформація не пройшла ніяких наукових рецензій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на початку лютого в Колорадо помер хлопчик Наджі. Місцеві ЗМІ пишуть, що це вже друга дитяча смерть в штаті за сезон грипу. Вона лікувала дитину грудним молоком та іншими "народними" засобами.

Також Знай писав, що Оля Полякова порадила антипрививочникам забрати дітей зі шкіл і садочків і відвезти в пустелю.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області один з найнижчих показників щеплення дітей.