У центрі Тернополя з'явився казковий герой, не властивий для середини осені. Дід Мороз вийшов у повній амуніції на вулиці міста і запропонував тернополянам зустріти Новий рік. Чоловік в червоному халаті і шапці казкового героя пропонує городянам загадати бажання і пригощає їх цукерками. Про це пише Сорока.

Чоловік розповів, що вийшов на площу і на вулиці міста не просто так, а тому, що в Уругваї сьогодні 30 вересня святкують Новий Рік. Він подарував перехожим масу позитивних емоцій.

Люди поставилися до ідеї відзначити Уругвайський Новий рік по-різному. Хтось отримав задоволення від смачного частування і посміхнувся, а хтось вважав чоловіка дивним.

Одна з перехожих розповіла, що не проти отримати відмінний настрій і цукерки. Жінка зазначила, що її бажання вже збулися, а тепер вона хоче, щоб збулися мрії дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в одній зі шкіл Кривого Рогу дітям вирішили подарувати нестандартне свято – на 1 вересня до них прийшов Дід Мороз. Відповідним відеороликом поділилися очевидці на просторах мережі.

Також Знай повідомляв, що Харківська міськрада на підготовку центру міста до Новорічних та Різдвяних свят витратить 4,3 млн грн.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві почалися зйомки нової новорічної сімейної комедії під назвою " Мій дідусь-Дід Мороз". Бюджет фільму становить $155 тисяч.