У Тернополі виборці не зможуть проголосувати на місцевих виборах за представників Радикальної партії Олега Ляшка. Причина в тому, що місцева територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації цієї партії та її представникам. Про це розповіла депутат від Радикальної партії Оксана яциковська.

Вона зазначила, що представники «Слуги народу» цинічно порушують законодавство. Вони також не звертають увагу на доводи юристів і посилання на закони України, на акції протестів городян.

Міська ТВК таки зробила свій вирок Радикальній партії: більшістю голосів прийняли рішення про недопущення партіі до...

Geplaatst door Оксана Яциковська op Woensdag 30 september 2020

Оксана яциковська розповіла, що «Слуга народу» бачить демократію по-своєму «по-тернопільськи». Депутат зазначила, що вона не здивована таким рішенням. Вона знає більшість з тих, хто голосував за відмову в реєстрації кандидатам від РПЛ особисто. Яциковська вважає, що ці люди не мають своєї думки і піднімають руку, але опускають голову «нижче плінтуса».

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Депутат облради Богдан яциковський опублікував список людей, які проголосували проти реєстрації представників РПЛ на місцеві вибори в Тернопільській області.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі активно готуються до виборів мера. Зареєструвалися в територіальній виборчій комісії 10 кандидатів, серед яких 1 жінка.

Також Знай писав, що у Тернополі вже відомі 10 кандидатів, які претендують на крісло Сергія Надала.

Нещодавно Знай передавав, що На Тернопільщині партія Голос обрала лідера списку і кандидатів, які повинні будуть зайняти крісла в місцевих радах.