На Тернопільщині до правоохоронців звернулися пара молодих людей, які шукали квартиру в оренду. На одному з сайтів молоді люди знайшли оголошення, в якому здавалася квартира в центрі Тернополя. Їм сподобалися фотографії, і вони зв'язалися з «власником».

"Власник" говорив дуже переконливо і вселяв довіру. Він все розповів і попросив кинути завдаток, так як бажаючих на квартиру багато. Молоді люди спочатку перерахували 400 гривень, потім він попросив ще 2000 грн, а потім і 1100 грн. в цілому вони перевели 3500 грн під різними приводами.

Після цього "власник" призначив їм зустріч і сказав, Куди приїхати, але сам на зустріч не приїхав. Молоді люди з'ясували, що він видалив оголошення про здачу квартири і відключив телефон. Вони вирішили звернутися в поліцію.

Поліція розшукує шахраїв, а також закликають жителів регіону не перераховувати гроші невідомим людям, зустрічатися з орендодавцем особисто і дивитися квартиру, а також просити надати документи на право власності на цей об'єкт нерухомості.

Нагадавши, Знай повідомляв, що нова пошта надсилає українцям дивні посилки, відправник невідомий, а в посилці таблетка для посудомийки. Таку історію розповіла українка. Вона показала таблетку і упаковку, а також попередила людей, щоб оглядали посилки до оплати.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Також Знай писав, що київська прокуратура відправила до суду обвинувальний акт щодо афериста зі Львова. Він незаконно привласнив квартиру в центрі Києва і швидко її продав за підробленими документами.

Нещодавно Знай передавав, що шахраї вирішили продавати на" ОЛХ " вигаданий Антикваріат. Звичайно, знайшлися і покупці. В результаті загальна сума збитку склала понад 250 тисяч грн.