На Тернопільщині виявили дорогу, якою неможливо їздити. Вона існує в Монастириську. У цьому районному центрі Тернопільщині опинилася ґрунтова дорога, яка розкисає після дощу і перетворюється на брудне болото. Весь жах жителі міста показали на фото в Facebook.

Користувачі повідомили, що протягом 10 років така ситуація повторюється від дощу до дощу. Їздити і ходити тут неможливо, а місцева влада протягом усіх цих років не бажає виправляти ситуацію.

У коментарях розповіли, що подібна ситуація складається на сусідніх вулицях. Горохова, Шкільна та інші вулиці розбиті. Там неможливо проїхати через бруд і каміння.

Нагадавши, Знай писав, що напередодні місцевих виборів депутати Дніпра проводять активне облагороджування міста, однак це не про Ашера Черкаського, під відповідальність якого потрапляє центральна частина міста. Депутат не прагне виправити ситуацію, тому багато виборців висловили своє невдоволення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі фура провалилася під асфальт. Однак справа на цьому не закінчилася. Міська рада зобов'язалася компенсувати матеріальні збитки власнику постраждалого причепа. Це сталося всього через деякий час після закінчення ремонту даної ділянки дороги.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті не задоволені якістю ремонту дороги. Очевидці показали нові дороги Зеленського з ямами і калюжами. Жителі регіону поставили резонне питання, а де мільйони і мільярди гривень, які були вкладені в будівництво цих доріг.