В Італії померла Українка, яка поїхала на заробітки. Віра Сич жила у Збаражі, що на Тернопільщині. Про смерть жінки повідомила Світлана Кипещук у Facebook.

Жінка попросила помолитися за упокій душі віри Сич. Однак не сказала про причини смерті Українки. У коментарях користувачі висловили співчуття родині померлої. Також знайшлися і ті, хто знав жінку. Вони розповіли, що вона була доброю і чуйною. Люди говорили і про її допомогу у важку хвилину.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині померла мама трьох янголят, яка довгий час боролася з раком молочної залози. 32-річна жінка померла від раку молочної залози, який прийшов повторно і вбив її. Перший раз хворобу виявили на ранній стадії. Тоді вдалося прооперувати молоду маму і ліквідувати вогнище хвороби. 2 роки тому хвороба повернулася і забрала жінку. Її чоловік загинув в аварії 5 років тому, троє їхніх дітей залишилися сиротами, а знайомі сім'ї збирають кошти, щоб підтримати батьків Христини і дітей, яких вони виховують.

Також Знай повідомляв, що дочка військової Тетяни Варави, яка наклала на себе руки, хоче розібратися в причинах смерті матері. Тетяна Варава працювала в 28-й механізованій бригаді в Одесі. 26 вересня жінка вчинила самогубство, що і підтвердила експертиза. Однак дочка загиблої каже, що Тетяна ніколи не страждала депресією і хоче дізнатися причини такого вчинку матері.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що помер академік НАН України, директор Інституту електронної фізики Отто Бартоломійович Шпеник. Серце Академіка перестало битися 29 вересня на 83-му році життя.