Відома в Тернополі блогер і бізнес-вумен Таня Пренткович розповіла, скільки заробив її син За останній місяць. 4-річний хлопчик зміг принести в сім'ю чверть мільйона гривень. Про це вона розповіла в сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Блогер розповіла, що маленький бізнесмен заробив свій перший капітал на дитина займалася рекламою дитячих товарів в маминому блозі. За це йому виробники продукції заплатили такі гроші.

На сторінці Тетяни багато відео з сином. У ньому хлопчик сміється і грає з мамою, розповідає про свої думки та ідеї. Також є і фото дитини, на яких він посміхається і показує іграшки. Є окремі відео, на яких мама хвалиться новим стильним вбранням дитини.

Нагадавши, Знай писав, що Український сегмент Facebook обурила фотографія однієї зі сторінок підручника для дітей першого класу. Автори робочого зошита з предмету" Рідний Край " задали дітям завдання – описати людей, зображених на чотирьох фотографіях. Користувачів обурило, що поруч з Тарасом Шевченком і Лесею Українкою розміщені фото Монатіка і Наді Дорофєєвої. Користувач Facebook і блогер Dmytro Kovalenko відповів на критику підручника.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що політичний оглядач Сергій Корнак у своєму новому відео зазначив, що не все так добре в мерстві Кличка, як думають багато киян. Він вказав на проколи і помилки дейтсвующего мера столиці.

Нещодавно Знай передавав, що популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала веселе і яскраве фото, на якому позує серед поля.