На Тернопільщині Домашня тварина травмувала чоловіка та маленьку дитину. Вони з травмами були доставлені в лікарню. Як не дивно, але такі травми завдав кіт.

Медики діагностували у постраждалих рвані рани рук і ніг. До лікарні потрапила дівчинка 2009 року народження та чоловік 1964 року народження. Інцидент стався в селі Лідихів. Подальша доля тварини невідома.

Варто відзначити, що в Україні дуже багато бездомних тварин, які нападають на людей частіше, ніж їхні домашні родичі. В якості контролю над розмноженням тварин і для їх безпеки влада в містах і областях проводить програми по стерилізації та кастрації собак і кішок. Це дозволяє знизити агресивність чотириногих друзів.

Нагадавши, Знай передавав, що радницю глави офісу Президента Андрія Єрмака, Вікторію Страхову, нещодавно покусали бездомні собаки. Це сталося на Трухановому острові. Тепер комунальники будуть відловлювати пухнастих бездомних, стерилізувати їх і відправляти в притулки.

Також Знай повідомляв, що 22 вересня, в Макарові (селище в Київській області) біля міні-маркету "Фора" зграя бездомних собак накинулася на дитину. Мама хлопчика розповіла, що собаки покусали праву ногу, живого місця немає від коліна до ступні. Першу медичну допомогу дитині надали в музичній школі, куди він йшов.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині стався інцидент, в якому постраждала дитина. Два ротвейлера покусали неповнолітнього хлопчика в Чорткові. Собаки напали на дитину 11 вересня. Як з'ясувалося, дитина йшла по вулиці, коли на нього напали дві собаки.