В Україні супермаркети із завидною постійністю потрапляють в скандали і неприємні ситуації, намагаючись продати прострочену або зіпсовану продукцію. Таргани і булочках і прогірклий крем в тістечок – це найкраще, що може бути. У гіршому варіанті покупці отримують сушених мишей або маринованих родичів, щурів в салатах і крупах.

Вкотре на Тернопільщині спалахнув скандал через зіпсовані продукти харчування, які продавалися під виглядом свіжих. У місті Бучач покупці придбали вершкове масло, а вдома з'ясували, що воно вкрите цвіллю.

Користувач розповів, що він купив продукти в магазині «Надія» на перехресті. Місцеві жителі в коментарях розповіли, що це вже не перший випадок, коли в цьому магазині продають несвіжі продукти.

Geplaatst door Ігор Тимків op Donderdag 1 oktober 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що українець придбав у київському супермаркеті торгової мережі "Фора" три десятки яєць, кожне з яких виявилося зіпсованим. Про це повідомляє телеграм-канал "Народний Ревізор", який спеціалізується на публікації скарг на неякісні продукти, інші товари широкого вжитку та магазини, які їх продають.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай писав, що одеситка Ірина Коновал на всю країну розповіла і показала, чим годують дітей у школі, де навчається і її дитина. Виявилося, що школярам дають прострочені батончики.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі місцева мешканка купила буханець свіжого хліба, проте поласувати ним так і не змогла-всередині вона виявила комаху.