В Тернополі правоохоронці намагалися впіймати порушника, який втік з місця дорожньо-транспортної пригоди на мотоциклі. Однак їхня спроба закінчилася трагічно як для порушника, так і для самих правоохоронців. Про це розповіли у поліції області.

Як зазначається, все трапилося 2 жовтня на вулиці Живова, приблизно о 18:00.

Патрульні поліцейські побачили чоловіка на мотоциклі, який спричинив ДТП і втік з місця події. Правоохоронці вимагали, щоб мотоцикліст зупинився, проте він вимогу проігнорував.

Тоді поліцейські вирішили наздогнати порушника, а орієнтування на його транспортний засіб передали іншим патрулям.

Однак, переслідуючи зловмисника, патрульні не впоралися із керуванням та наїхали на нього. Мотоцикліста та його пасажира передали бригаді швидкої допомоги, їх із численними травмами госпіталізували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Також в аварії постраждав автомобіль поліцейських. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції та співробітники ДБР.

Нагадаємо, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія

Також, "Знай.uа" писав, що на Черкащині величезні колоди раптово вилетіли назустріч машинам