На Тернопільщину насувається негода. У ДСНС попередили жителів області про сильні пориви вітру. Рятувальники зазначили, що сьогодні 5 жовтня на область налетить сильний вітер. При цьому буде без опадів.

Швидкість поривів вітру буде досягати 15-20 метрів в секунду. Рятувальники попередили, що з балконів і вікон потрібно прибрати все, що може впасти вниз або бути віднесеним вітром. Також вони дали рекомендації, щоб жителі області не ходили під деревами і дахами будинків, остерігалися проводів, не ставили автомобілі під деревами.

Варто зазначити, що Тернопільщина не єдиний регіон, в якому будуть дути вітри. Закарпаття також опиниться у владі негоди. Там оголосили штормове попередження. Також синоптики обіцяють опади.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у західних та центральних районах Закарпатської області очікуються значні, місцями сильні дощі. На сайті Закарпатського обласного центру з гідрометеорології опубліковано штормове попередження. На території регіону пройдуть сильні, але короткочасні дощі, грози. Закарпатцям пообіцяли посилення вітру до 25 метрів в секунду.

Також Знай писав, що у Тернополі та Тернопільській області найближчим часом настане справжня дощова осінь. Синоптики розповіли про погоду в регіоні. За їхніми відомостями, тернополянам варто приготуватися до похолодання і затяжних опадів. 29 вересня дощ йтиме цілий день до самого вечора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі стався інцидент - від сильного вітру на агітаційний намет впало велике дерево. Травми отримала 33-річна жінка, яка працювала на цьому місці. У неї діагностували травми голови і хребта.