На Тернопільщині протягом останніх трьох років розгорталася історія, яка ще раз нагадала про необхідність говорити з близькими людьми. Літній жінці-мешканки села під Тернополем, довелося ходити по судах, щоб повернути у свою власність будинок і магазин, які обманним шляхом привласнила її дочка, пише Газета №1.

У Олени є двоє дітей-син і дочка. Син живе в Тернополі і веде бізнес у вище згаданому магазині. Дочка живе з матір'ю в будинку в селі. Молода і незаміжня дочка вирушила до ворожки, щоб дізнатися майбутнє і жіноче щастя. Згодом її відносини з ворожкою переросли в дружбу.

Ворожка стала втиратися в довіру до молодої жінки, а потім заговорила про нерухомість. Вона вселила молодій жінці, що її брат може переписати будинок і бізнес на свою дружину і залишити її з матір'ю без нічого і навіть без даху над головою. Цю інформацію дочка передала матері. Спочатку жінка заперечувала такий результат подій, але потім все ж задумалася про це.

Згодом мати вирішує оформити дарчу на будинок і на будівлю, де розташовується магазин, а також на земельні ділянки. Через деякий час нова господиня нерухомості заявила, що її брат повинен переоформити договір оренди, який раніше був укладений між матір'ю і сином і виплачувати оренду новій господині.

Однак тут вона прорахувалася. Її брат схаменувся і почав діяти. Він зідзвонився з матір'ю і запитав, про яку орендну плату йде мова. Після цього жінка потрапила до лікарні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На цьому хитра сестра вирішила передарувати все майно знайомої ворожки. Магазин і земельні ділянки вона передала в якості частки в статутний капітал фірми, засновницею якої стала ворожка. За даним фактом чоловік звернувся до правоохоронців і почалися судові процеси по поверненню майна у власність сім'ї. Суд першої інстанції прийняв рішення і задовольнив позов жінки частково. Він визнав дарчі недійсними і будинок був заарештований. Магазин також повернувся в сім'ю, але судові тяжби тривають досі, так як дочка і її подруга ворожка не збираються прощатися з нерухомістю і подають апеляції.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві шахраї обдурили молодих людей-виманили гроші зникли.

Також Знай писав, що у Чернівцях жінка віддала всі кровні гроші шахрайці за порятунок сина.

Нещодавно Знай передавав, що киянин вбив поліцейського, який прибув на обск в його будинок.