Шахрайка пограбувала пенсіонерку, вона обманним шляхом виманила у неї 7000 доларів у гривневому еквіваленті. 76-річна тернополянка звернулася за допомогою до поліції. Про це пише прес-служба Нацполіції в Тернопільській області.

Шахрайка прийшла додому до пенсіонерки і розповіла, що вона є представницею банку і запропонувала обміняти 6700 доларів на нові купюри. Коли відвідувачка пішла, пенсіонерка виявила, що їй підсунули сувеніри.

Жінка розповіла, що шахрайка розповіла, що ці купюри виходять з обігу і їх потрібно поміняти на нові. Постраждала повірила, так як чула, що з обігу виводяться монети і купюри 2003 року. Однак вона не знала, що виводяться з обігу купюри, які були надруковані до зазначеної дати.

У поліції ще раз нагадали, що шахраї не дрімають і кожен раз придумують нові схеми відбирання грошей у громадян. Тому правоохоронці попередили про те, що в квартири і будинки краще не пускати подібних «благодійників», які надають «послуги» на дому.

Нагадавши, Знай писав, що у Чернівцях Літня жінка стала жертвою нахабної шахрайки. 67-річна жінка розповіла, що познайомилася з якоюсь ворожкою "матінкою Матроною", яка обіцяла вирішити всі проблеми.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай повідомляв, що шахраї активно користуються новою схемою крадіжки грошей з банківських карток українців, яка зав'язана на відсутності підпису власника картки на зворотному боці пластику.

Нещодавно Знай передавав, що українці знову постраждали від рук шахрай, які дзвонили з колонії на стаціонарні номери літніх жителів і виманювали у них гроші.