У Тернопільському перинатальному центрі» Мати і дитина " лікарі прийняли пологи у молодої жінки з інвалідністю. Вона народила на світ здорового хлопчика. Жінку перевели у відділення інтенсивного виходжування новонароджених, так як допомога потрібна була малюкові і наймолодшій мамі.

Перед вступом жінки про її особливості знав весь персонал, тому до її прийняття встигли підготуватися. Медики допомагали молодій мамі освоїти догляд за малюком. Крім лікарів новоспеченій мамі допомагали і сусідки по палаті.

Жінки розповіли, що у новонародженого малюка був один «чоловічок» (костюмчик). Вони зібрали одяг для малюка і подарували, навчили і показали, як спокутувати малюка і як його переодягнути. Тому з перинатального центру Лариса виписалася з малюком і цілою сумкою подарунків.

Лікарі перинатального центру розповіли, що за Ларисою та її синочком приїхала бабуся на автобусі, який виділила Скалецька громада. Молода мама була оточена турботою своєї мами. Вони завжди були на зв'язку і обговорювали всі питання.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Харкові батьки новонародженої звинувачують місцевих медиків у недбалості. Кажуть, вагітність проходила добре. Стверджують, що лікарі з перинатального центру допустили помилку під час пологів і тому дівчинка народилася з важкою інвалідністю.

Також Знай повідомляв, що в одному з пологових будинків України стався унікальний випадок. Двійнята народилися по 500 грамів, розміром з долоню. Дівчаток виходили медики, а потім передали щасливим батькам.

Нещодавно Знай передавав, що Хмельницький перинатальний центр став черговим епіцентром поширення коронавірусу COVID-19.