На Тернопільщині сталася чергова ДТП, в якій постраждав чоловік. У Кременецькому районі 5 жовтня сталася аварія. Повідомлення на гарячу лінію рятувальників надійшло близько 9: 16 години. Про це пише прес-служба ДСНС.

Біля села Града автомобіль врізався в перешкоду і отримав сильні пошкодження. Водія так сильно здавило понівеченим металом, що самостійно він вибратися не міг. На місце була направлена бригада рятувальників, які за допомогою спеціального обладнання деблокували постраждалого чоловіка з машини і провели ряд робіт, щоб автомобіль не загорівся. Після цього потерпілого передали медикам швидкої допомоги, які його доставили в лікарню.

Нагадавши, Знай писав, що 2 жовтня в Харкові на проспекті Незалежності сталася ДТП, в якій автомобіль "Peugeot 207" зіткнувся з " Toyota RAV4». За кермом "Peugeot 207" був вже досить відомий старший слідчий ГУ ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович.

Також Знай, що по автобану на високих швидкостях може бути захоплюючим, вам потрібно завжди зберігати пильність. Просто подивіться на ситуацію цього водія VW Golf GTI. Водій розігнав свою машину до 230 км/год, але на шляху з'явилася інша машина, що здійснювала маневр обгону. В результаті автомобілі зіткнулися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали, що буває, якщо машина виїжджає на залізничні колії перед опущеним шлакбаумом. Черговий такий інцидент стався в Канаді.