Тернополянка рано вранці викликала собі швидку допомогу і поскаржилася на болі в щелепі. Причиною болю виявився вивих, а причина насмішила колег постраждалої. Інцидент стався на підприємстві «Ватра» 4 жовтня.

Медики з'ясували, що у жінки вивихнута щелепа. Рано вранці вона солодко і широко позіхнула, що стало причиною вивиху нижньої щелепи. Жінку забрали до лікарні.

Спочатку її привезли в першу міську лікарню, але там не змогли допомогти пацієнтці, а потім її відвезли в університетську лікарню. Про подробиці інциденту розповів головний лікар Центру екстреної медичної допомоги Михайло Джус.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині сталася чергова ДТП, в якій постраждав чоловік. У Кременецькому районі 5 жовтня сталася аварія. Повідомлення на гарячу лінію рятувальників надійшло близько 9: 16 години. Рятувальникам довелося вирізати чоловіка з зім'ятого автомобіля. його медики забрали до лікарні з різними травмами.

Також Знай повідомляв, що у Тернопільському перинатальному центрі» Мати і дитина " лікарі прийняли пологи у молодої жінки з інвалідністю. Вона народила на світ здорового хлопчика. Жінку перевели у відділення інтенсивного виходжування новонароджених, так як допомога потрібна була малюкові і наймолодшій мамі. Малюка і його маму забирала щаслива бабуся, а громада надала транспорт, щоб сім'я дісталася додому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 4 жовтня ввечері на гарячу лінію 103 надійшов виклик, в якому повідомлялося, що в Тернополі біля школи №14 побили молодика. Бригада виїхала за адресою вулиця Савури. Поліція в свою чергу шукає тих, хто напав на підлітка.