У Тернополі невідомі пограбували автомобіль співробітника приватного підприємства. Зловмисники розкрили автомобіль і забрали 400 тисяч гривень. Гроші належать підприємству.

Правоохоронці з'ясували, що злодії розкрили автомобіль за допомогою обладнання, яке вважало код замку і відчинили двері без злому. На дверях і вікнах не було слідів перебування в салоні сторонніх.

Поліція приступила до пошуку зловмисників. Також правоохоронці нагадали, що в салонах автомобілів не можна залишати цінні речі, сумочки, гаманці, мобільні телефони та документи. Всі цінності необхідно забирати з собою. Також вони зазначили, що для захисту машини від грабіжників потрібно встановлювати сучасні системи сигналізації. На ніч машину краще ставити в гараж або на стоянку, що охороняється.

Нагадавши, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають просто на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону. Коли дзвонить потерпілий, вони готові віддати номерні знаки, але за певну винагороду.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України. 20 вересня на території села Невядів в районі Уязд. 20-річний громадянин України їхав на велосипеді, коли на нього напав поляк, "вдарив його рукою в голову і одночасно публічно образив з приводу національності". Нападник відібрав в українця його рюкзак з покупками і паспортом, а потім зник.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Змельницькій області невідомі пограбували церкву.