У Тернополі автомобіль збив школярку, яка йшла на уроки. Інцидент стався рано вранці на вулиці Бережанській 6 жовтня. Про подробиці інциденту розповіли в Нацполиции Тернопільської області.

Вранці 6 жовтня автомобіль Skoda збив дитину, яка йшла до школи. Травми виявилися легкими, але дівчинку забрала швидка. Водієві провели дослідження на вміст алкоголю в крові. Правоохоронці взялися за розслідування аварії та внесли дані про подію до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Київській області під колеса поїзда потрапила чотирнадцятирічна дівчинка. В руках у неї була записка. Сталося це в понеділок, п'ятого жовтня. У Боярці, що на Київщині, 14-річна дівчинка потрапила під потяг. У записці були вказані телефони батьків.

Також Знай писав, що 2 жовтня в Харкові на проспекті Незалежності сталася ДТП, в якій автомобіль "Peugeot 207" зіткнувся з " Toyota RAV4». За кермом "Peugeot 207" був вже досить відомий старший слідчий ГУ ДФС у Харківській області Корнієнко Дмитро Миколайович, який у січні цього року напідпитку намагався втекти від поліції, але його затримали і після цього він ще й заснув у патрульній машині.

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині водій збив матір з дитиною. Жінка загинула на місці. Аварія сталася в Броварах. Там водій на великій швидкості в'їхав у людей, які переходили дорогу. Жінка старшого віку загинула на місці, а її дочка була госпіталізована.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще