У Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспу. У Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки. При цьому після себе вони залишили сміттєзвалище. Все це було зафіксовано на фото і відео і викладено в мережу.

Користувач Facebook Володимир Миколайович розповів, що в лісі в Збаражаському районі валяються пляшки з-під пива і горілки, пляшки з-під води, знайшли навіть упаковку пляшок з водою, яку забули в повалених гілках.

Крім того, активісти показали, що заготівельники лісу кинули на місці роботи старі інструменти, масла для змащення бензопил і багато іншого.

❗❗Як Збаразькі лісники бережуть навколишнє природне середовище❗❗ ДП "Тернопільське лісове господарство" Державне...

Geplaatst door Володимир Миколайович op Zondag 4 oktober 2020

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Міжгір'ї зафіксували факт незаконної порубки лісу поліцейські. працівники групи реагування патрульної поліції в межах села Сойми Міжгірського району зупинили вантажівку, яка перевозила зрубаний ліс. Під час перевірки документів водій, який керував вантажівкою «ЗІЛ», 36-річний місцевий житель не міг пояснити походження лісу.

Також Знай писав, що три села Закарпатської Міжгір'я повстали проти варварської вирубки лісу. Карпатські гори залишаються перлиною України, але переважно - на красивих картинках. А на ділі все більше "мертвих плям" - там, де ще вчора ріс могутній ліс.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі Автомийка зливає воду з хімікатами прямо в Дніпро. Інцидент був знятий на камери смартфонів.Вся вода була насичена хімією, маслами, бензином, і все це зливається безпосередньо в річку Дніпро.