Народний депутат Іван Чайковський, який представляє інтереси жителів Тернопільщини у Верховній Раді розповів про своє одужання. Він написав на сторінці в Facebook, що переміг новий вірус.

Іван Чайковський розповів, що він відчуває себе відмінно і готовий взятися за роботу. Він подякував усім, хто його підтримував і бажав одужання. Нардеп також зазначив, що 8 днів активної боротьби з коронавірусом пролетіли швидко.

Варто зазначити, що у Верховній Раді забили на сполох через поширення коронавірусу серед депутатів. Більшість хворих було зафіксовано в партії "Слуга народу". Деякі слуги перехворіли вже двічі. Також заразився і лідер Європейської солідарності Петро Порошенко.

Шановні і дорогі наші лікарі! Сьогодні, коли хвороба відступила🙏, мені набагато легше писати ці щирі слова подяки за ту...

Geplaatst door Іван Чайківський op Dinsdag 6 oktober 2020

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що станом на 6 жовтня у Верховній Раді виявили 75 нардепів і співробітників апарату парламенту підхопили хворобу. На жаль, одна зі співробітниць ВР померла від ускладнень.

Також Знай повідомляв, що 30 вересня, стало відомо, що у Верховній Раді скасували пленарні засідання скасували на 1 і 2 жовтня, а також весь наступний пленарний тиждень. Це пов'язано з тим, що за один день коронавірусною інфекцією захворіло відразу 10 депутатів.

Нещодавно Знай передавав, що народний депутат від партії "За майбутнє" Іван Чайковський повідомив про те, що заразився коронавірусом. Він балотувався до Верховної Ради від Тернопільської області. Він повідомили, що у нього діагностували коронавірус і він буде працювати дистанційно протягом 2-3 тижнів. Про самопочуття нардеп не написав нічого.