У Тернополі здійснився прогноз синоптиків-на місто вилилася потужна злива. В результаті цього вулиці буквально пішли під воду. Транспорт заглох у бурхливих потоках води, а городянам довелося ходити по коліно у воді. Допомогу постраждалим автомобілістам надавали рятувальники. Вони витягували машини з глибоких місць.

Очевидці подій зняли все на фото і відео, а потім виклали в мережу все найцікавіше. Зливові стоки в місті виявилися просто забитими. Тому вода залишилася на вулицях. Однак знайшлися тернополяни, які зважилися на майже неможливе – Очистити забиті стоки. Користувач Олег Синовець показав всі наслідки зливи на своїй сторінці в Facebook.

У мережі є ролик, на якому показано, як молодий хлопець стоїть по коліно в брудній воді і чистить руками зливовий стік. На подив у нього вийшло прочистити стік, і вода почала йти. За кадром чутно, як оператор запитує у молодої людини, як він знайшов ливневку. Він розповів, що йому підказали, де вона знаходиться, а він сам пам'ятав, що бачив її в конкретній ділянці вулиці. Після цього вода бурхливим потоком почала йти.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Героя тернопільських лівнівок звуть Антон Марчевський. Він зважився прочистити решітку, яка повинна виводити дощову воду з вулиць.

Нагадавши, Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську пройшла сильна злива. 5 жовтня, близько 21: 00 в Івано-Франківську пройшла потужна злива з сильним вітром і грозою.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі пройшла чергова злива і знову місто опинилося під водою. Вулиці затопило водою, а транспорт встав в більшості своїй. Тернополяни зафіксували черговий колапс і виклали фото в мережу.