На Волині з родини вилучили п'ятьох дітей через те, що їхній батько жорстоко побив. Двоє молодших дітей потрапили до лікарні з важкими травмами. Побитих малюків у будинку виявила бабуся, яка і викликала поліцію.

Інцидент стався в одному з сіл Волинської області. Чоловік посварився з дружиною і матір'ю своїх дітей. Він почав бити її. Вона втекла з дому і кинула дітей, а чоловік переключився на них. Про це йдеться в сюжеті програми Свідок.

36-річний чоловік бив дітей так, що один з його синів потрапив в реанімацію, а інші діти також були госпіталізовані з синцями і гематомами. 5-ро дітей сиділи закритими в будинку. До них днем прийшла бабуся і принесла їжу. Жінка зайшла в будинок і побачила дітей, які лежали на ліжках і не могли встати через побої. Вона викликала поліцію.

Бабуся Ганна Матвійчук розповіла, що її син до цього жодного разу не чіпав дітей. Вона не може пояснити, що сталося, що батько накинувся на дітей. Також мати горе-батька зазначила, що її син не зміг згадати, як бив дітей.

Як з'ясувалося, чоловік був п'яний і посварився з дружиною. Він почав її бити. Після цього вона втекла, а 5-ро дітей залишилися з п'яним батьком. Старшій дитині 9 років, а наймолодшої дівчинки всього 1,5 року. Старший син Іван розповів, що батько прийшов і почав їх бити. Найбільше він бив Павлика та Оксану, які зараз лежать у лікарні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мати повернулася додому тільки наступного дня. Вона заявила, що завжди тікала, коли чоловік піднімав на неї руку, а це відбувалося регулярно. Лідія Матвейчук зазначила, що дітей її чоловік ніколи не чіпав.

Найбільше травми отримав 5-річний Павлик і його 7-річна сестра. Хлопчик отримав складні травми внутрішніх органів, йому встановили дренаж, щоб розправилася легеня. Також у нього діагностували струс мозку складного ступеня, забої органів грудної клітини, зламані ребра і пневмоторакс.

Правоохоронці кваліфікували справу, як нанесення легких тілесних ушкоджень. За це горе-батькові загрожує тільки штраф.

На Волині з родини вилучили 5 дітей, котрих днями безжально побив рідний батько

На Волині з родини вилучили 5 дітей, котрих днями безжально побив рідний батько #Свідок #НТН #новини

Geplaatst door Свідок op Dinsdag 6 oktober 2020

Керівник ГУ Нацполіції у Волинській області розповів, що горе-батько не заперечує, що побив дітей. Наскільки він шкодує у нього не питали. Органи опіки прийняли рішення вилучити дітей з сім'ї, яка вже давно стоїть на обліку, як неблагополучна. У представників органів опіки вже були претензії до матері дітей. Вона випивала і не виконувала своїх батьківських обов'язків.

При цьому мама вже пообіцяла виправитися, щоб забрати дітей і Центру реабілітації. Однак свекруха не вірить у перевихованні Лідії. Жінка каже, що мати могла кинути дітей на цілий день одних.