Батьки завжди намагаються захистити своїх дітей від неприємностей і хвороб. Поки діти маленькі, їх одягають тепліше, годують найкориснішими і смачними продуктами, оберігають від небажаних контактів. Коли ж вони виростають контролювати їх життя стає складно і навіть неможливо. Однак у батьків залишається можливість молитися за дітей, щоб Бог захистив їх і відвів від них біду і неприємності.

З вірою в серці і душі, а також з любов'ю до синів і дочок потрібно прочитати наступну молитву Богоприимцю Симеону.

О, великий угодник Божий, Богоприїмця Симеоне! Стоячи перед Престолом Царя великого і Бога нашого Ісуса Христа, сміливість маєш до нього, бо він заради нашого спасіння на руках твоїх лежати зволив. До тебе, як до сильного заступника і молитовнику за нас, вдаюся, грішна і негідна. Молі всеблагого Бога, щоб відвів гнів Свій, зглянувся над нами і зцілив дитину мою направив нас на шлях покаяння і затвердив в наповненні заповідей своїх.

Збережи молитвами твоїми в світі життя дитини моєї, і в усьому благом хорошого успіху випроси, Господнбою силою і милістю даруючи все, що для життя і благочестя дитині моїй необхідне. Прошу всеблагого Бога нашого і Тебе, Святий Симеоні, щоб дитина моя тихе і мирне життя прожила в благості і чистоті і вкінці сподобилася Царства Небесного. Амінь.

Нагадавши, Знай писав, що в житті важливо мати рідних і близьких по духу людей, а особливо-берегти взаємну любов і повагу, відданість і вірність один одному. Про це в день молитви за сім'ю нагадує глава Православної церкви України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай повідомляв, що ранкова молитва може допомогти подолати труднощі протягом дня. Існує безліч звернень до Бога та інших святих, але найбільш відомою серед віруючих є ранкове звернення до Богородиці.

Нещодавно Знай передавав, що священнослужителі рекомендують батькам молитися не тільки за здоров'я живих дітей, а й про пам'ять покійних. У важку хвилину потрібно прочитати молитву за упокій душі померлих дітей.