У Тернополі чоловік зник після того, як сів у таксі і поїхав у справах. Про зникнення чоловіка йдеться в повідомленні Нацполіції Тернопільської області.

Правоохоронці в даний момент встановлюють місце знаходження даної людини. Дмитришин Олександр Миронович 1971 року народження проживає в Тернополі. Він 5 жовтня сів у таксі, щоб доїхати до вулиці Пушкіна. Однак додому після цього не повернувся.

Зниклий чоловік був одягнений в чорну куртку, сині джинси і коричневі черевики. В якості особливої прикмети рідні відзначили, що зниклий чоловік має порушення мови.

Правоохоронці попросили всіх, хто бачив чоловіка або ж знає, де він знаходиться повідомити на гарячу лінію 102.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Прикарпатті рятувальники знайшли раніше зниклого чоловіка. Він пішов у ліс за грибами і заблукав. 4 жовтня, близько 14: 30, житель села рівня Рожнятівського району 1957 року народження, пішов у ліс збирати гриби і не повернувся додому. 5 жовтня поліцейські звернулися до рятувальників з проханням про допомогу в пошуках зниклого грибника.

Також Знай писав, що в Харкові розшукують молоду дівчину Олену Забазну 2002 року народження. Вона зникла 2 місяці тому. Тоді її бачили знайомі. Ще 11 липня дівчина вийшла з дому і не повернулася. Правоохоронці просять допомогти у пошуках 18-річної Олени Забазної. Її прикмети-виглядає на 15-20 років, худорлявої статури, зріст 165-175 см.

Нещодавно Знай передавав, що був знайдений хлопець, якого розшукували по всій Дніпропетровській області. Він виявився мертвим. 30 вересня, в мережі з'явилася новина про те, що в Синельниковому зник 16-річний підліток Павло Бондаренко.