Ароматні пиріжки з різними начинками-мрія всіх цінителів випічки. Однак процес приготування цієї страви займає багато часу. Змінити уявлення про пиріжках допоможе новий рецепт для ледарів. Завдяки техніці замішування тіста воно не пристає до рук, а пиріжки не розвалюються.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- 4 ст. борошна,
- 500 мл. молока,
- 2 ст. л цукру,
- 1\2 ч. л. солі,
- 2 ст. л. олії соняшникової,
- пакет сухих дріжджів 11 гр.
Спосіб приготування
Для замішування тіста потрібно змішати всі зазначені інгредієнти. Коли тісто готове, його потрібно замотати в пакет або харчову плівку і покласти в холодильник на 2 години.
Поки тісто в холодильнику дозріває можна приготувати начинку. Влітку такі легкі і швидкі пиріжки можна готувати з ягодами і фруктами, а взимку відмінно підійде м'ясо, капуста з яйцем, картопля, тушкована капуста. Зліплені пиріжки відправляються в духовку на 20 хвилин.
Нагадавши, Знай писав, що кабачкові пиріжки з м'ясом виходять ніжні, м'які і дуже смачні! На сніданок - просто відмінне, легке і дуже смачне
Також Знай повідомляв, як готуються картопляні зрази в духовці. Для аромату і соковитості в зрази можна додати куряче філе або гриби. Також можна покласти всередину сир.
Нещодавно Знай передавав, що