4 жовтня 2020 року в Гусятинському районі Тернопільської області 50-річна донька забила власну матір палицею. Інцидент стався після того, як дочка відзначила свій ювілей. У поліції Тернопільської області розповіли, що підозрювана жінка розповіла і показала на слідчому експерименті, як все відбувалося.

Трагедія розігралася в селі Жабинці. Увечері на місце викликали швидку і поліцію, 50-річна жінка наполегливо говорила, що її мати невдало впала і померла, але сліди крові на ліжку і на підлозі, а також на інших поверхнях викликали підозру. Тому правоохоронці почали розслідування.

Сьогодні 8 жовтня поліція за участю підозрюваної провели слідчий експеримент, на якому вона показала, як била матір. Вона показала, що вдарила по голові. Також підозрювана зазначила, що вдарила 3 рази, а потім не пам'ятає била чи ні. Після цього вона посадила матір на ліжко.

Пізніше стало відомо, що 50-річна дочка святкувала свій ювілей. Коли свято закінчилося, вона стала проводжати гостей, а її 75-річна мати вийшла з кімнати. Після цього дочка налетіла на матір і заштовхала її назад в кімнату. Мати обурилася такою поведінкою родички і замахнулася тростиною, з якою ходила. Вона вирвала з рук літньої жінки тростину і почала нею бити її. Від тілесних ушкоджень на голові та на тілі жінка померла на місці.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в шокуючому вбивстві матір'ю власної дитини з діагнозом аутизм, про який зараз говорять у всій Україні, винна, в першу чергу, держава.

Також Знай писав, що в Запоріжжі в одній з річок знайшли тіло жінки, яка пропала кілька днів тому.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом солдат строкової служби став жертвою товариша по службі.