На Тернопільщині чоловік вирощує лимони на власному підвіконні та отримує ароматні та соковиті плоди. Вага зрілих плодів становить 0,8-1 кг. Олег Тихий займається вирощуємо 15 сортів цитрусових, пише agronews.

Садівник розповів, що перше дерево він придбав в далекому 2000 році. Це дерево було сорту Пандероза. Фрукт на цій рослині дозріває 9 місяців. Чоловік зазначив, що вже через рік у нього був перший домашній лимон з вагою 800 грам.

Олег Тихий розповів, як він доглядає за рослинами - в зимовий період полив раз на тиждень і підгодівля органічними добривами, а в літній період полив частіше і догляд ретельніше. Садівник зазначив, що екзотичні дерева добре приживаються в наших умовах, але їх необхідно захистити від шкідників і хвороб.

Догляд за лимонами – невибагливий, полив і підгодівля, а також промивка крони від пилу. Пересаджувати лимони краще навесні, щоб дерева приживалися в новому горщику і давали плоди. Грунт для рослин потрібен спеціальний. Він продається в магазинах і призначений для цитрусових рослин.

Нагадавши, Знай писав, що авокадо виявився не просто корисним, багатим мікроелементами і вітамінами плодом. Згідно з дослідженнями вчених з австралійського університету Квінсленда, авокадо- "плід майбутнього" так як його пагони здатні витримувати кріозаморозку.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай писав, що в селі Гаї під Тернополем садівники показали природну аномалію у всій красі. Стиглі вишні висять на гілках, як у червні.

Нещодавно Знай передавав, що за малиною потрібен особливий догляд. 7 правил допоможуть кожному садівникові отримати великий урожай ягід.