7 жовтня у Тернополі стало відомо про побиття людини. Потерпілого доставили в травмпункт з ранами голови і тіла. Про це пише Погляд.

38-річного чоловіка доставили на швидкій в травмпункт. Медики діагностували у нього колото-різані рани голови, закриту черепно-мозкову травму, різану рану шиї та алкогольне сп'яніння. Інцидент стався на вулиці 15 квітня в Тернополі.

Варто відзначити, що це не перший випадок, коли бездомні страждають від рук сторонніх. Вони схильні до знущань з боку молоді. Таких страхітливих історій дуже багато, а також бездомних можуть покалічити і такі ж бездомні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами. У Хортицькому районі Запоріжжя юнаки вирішили познущатися над дорослим чоловіком. Хулігани обмотали жертву скотчем, після чого кинули в нього підпалену петарду. Природно, що вона вибухнула.

Також Знай писав, що на Волині бродить чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили і пограбували. Чоловік розповів, що посилив допомогу у священнослужителів, але йому відмовили. Тому він пішки дійшов до Луцька. Як склалася далі доля потерпілого невідомо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з'ясувалося, що рахунок його жертв йде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин. Неадекват знаходив своїх жертв в соцмережах, говорив компліменти і дарував подарунки. Якщо ж жінка хотіла розірвати стосунки, то він перетворювався на монстра.