Сергій Притула відомий Україні своїми жартами і гумористичними проектами. 11 років тому він виступав під псевдонімом Тернопільський Сірий і розповідав смішні історії зі сцени Comedy Club. Одна з таких історій стала пророчою.

Головним героєм гуморески став представник ВО Свобода Олег Тягнибок, якому наснилися два сну - хороший і поганий. Пророцтвом стала вимога росіян забрати український Крим.

Все починається дуже добре. Олег Тягнибок йде Карпатами і насвистує гімн України. Прогулюється Говерлою і тут між смереками з'являється Російська БЕРІЗКА і прикордонник. Він лякається і протирає очі, а прикордонників вже два і берізки дві. Так повторюється до тих пір, поки прикордонники не починають говорити. Вони вимагають віддати Кремль і тоді вони всі зникнуть. І після цього Тягнибок прокидається.

Другий сон-хороший. У ньому Олег Тягнибок йде по Москві у вишиванці, заходить на Червону площу, навколо жовто-сині прапори України, а на шпилях Кремля тризуби з рубінів, по площі бігають діти у вишиванках. І тут до Тягнибока підходить Юрій Лужков в пом'ятій кепці і просить забрати Крим назад.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Сергій Притула заявив, що він є нащадком французького графа. Прізвище Притула у нього по батькові, а прізвище матері – Бодасюк. Граф приїхав в Україну кілька століть тому і заснував тут маєток і став Бодасюком.

Також Знай повідомляв, що українське товариство сліпих (УТОС) вимушено в борг доробляти ремонт, розпочатий шоуменом Сергієм Притулою. В результаті зупинена робота єдиної в Україні редакції, яка випускає книги і журнали для людей з проблемами зору.

Нещодавно Знай передавав, що ведучі Леся Никитюк і Сергій Притула провели разом чотири сезони шоу " Хто зверху?"на Новому каналі. Вони весь час знущалися один над одним, але в реальному житті ведучі добре спілкуються.