У Тернополі один з кандидатів на посаду міського голови Ігор Сцибайло заявив, що місту необхідний аеропорт. Про це він заявив в ефірі програми «акценти» на каналі TV-4.

Кандидат розповів, що важливим показником європеїзації міста є можливість дістатися в будь-який куточок світу і по Україні за лічені години. Тому в Тернополі необхідно підняти питання відновлення діяльності аеропорту. Він зазначив, що це дозволить тернополянам, які працюють за кордоном частіше провідувати свої сім'ї.

Сам Ігор сцибайло розповів, що він під час навчання в Польщі та Німеччині міг без зусиль купити за 10-15 євро квиток на будь-який рейс і вилетіти в будь-яке місто Європи.

Крім того, кандидат розповів, що у нього є ідеї щодо зміни роботи міського транспорту. Зокрема, він окреслив таку проблему, як відсутність комфортного транспорту для людей з обмеженими можливостями.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі за крісло мера на найближчих виборах боротимуться 9 кандидатів. У територіальній виборчій комісії розповіли, про кожного з 9 кандидатів цікаві подробиці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Тернополі зіпсували агітаційні бліборди кандидатів від ОПЗЖ. На обличчя кандидатів наклеїли наклейки, на яких ще раз нагадали, за які цінності виступає дана партія.

Нещодавно Знай передавав, що правоохоронці з'ясовують обставини, за яких у Чернівцях невідомі особи пошкодили передвиборчі рекламні борди одного з кандидатів.