Коронавірус продовжує забирати життя медиків. На Тернопільщині помер лікар-реаніматолог Олег Петренко. Його серце перестало битися 8 жовтня. Про це йдеться в повідомленні Тернопільського управління охорони здоров'я.

На 67 році помер лікар-анестезіолог-реаніматолог Петренко Олег Васильович. Він працював у Тернопільській районній лікарні. Чиновники зазначили, що цей лікар став шостою жертвою коронавірусу серед медиків Тернопільщини.

Також у повідомленні йдеться про те, що медик продовжував працювати до останніх днів. У Тернопільській лікарні Олег Петренко працював з 2006 року. Двічі їздив в якості військового медика в Лівію, в 2017 році знову повернувся до роботи в лікарні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що студентам українських вищих навчальних закладів рекомендують покинути гуртожитки. Однак примусово їх виселяти звідти ніхто не буде. Причина в рекомендації ВУЗам піти на дистанційне навчання через поширення коронавірусу.

Також Знай повідомляв, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 265 454 випадків зараження. За добу зафіксували 4 420 нових випадків.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що лікар з Тернопільщини Іван Венжинович кілька днів тому помер у лікарні, куди його доставили з пневмонією. Його колеги розповіли, що всі симптоми нагадували коронавірус, але тести показали негативний результат.