Три роки тому в Тернополі молода мама померла через день після пологів. Після цього її батьки написали заяву в поліцію і зажадали провести розслідування. Однак досі справа не зрушила з мертвої точки.

Батько померлої Вікторії Ярмолюк Володимир розповів кореспонденту Т1, як зараз триває розслідування. Чоловік зазначив, що у його дочки не було проблем з серцем, а вагітність проходила без ускладнень. Тому він і його сім'я не вірять лікарям і в причину, яку вони озвучили про серцеву недостатність.

Володимир розповів, що 3 липня 2017 року Вікторія народила здорового хлопчика, а вже наступного дня лікарі сказали про смерть. Після цього головний лікар лікарні заявив, що це був панкреонекроз. Однак після розтину в Миколаївському морзі була озвучена третя причина.

Після цього Володимир зазначив, що кілька років тягнеться слідство, за цей час справу закривали за відсутністю доказів. Рідні дівчини звернулися до суду і справу відновили. Весь цей час Володимир ходить по інстанціях і службам, щоб розібратися і отримати чітку відповідь Хто винен у смерті дочки і дізнатися причину її загибелі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що українки страждають від акушерського насильства. Багато жительок Прикарпаття стикалися з акушерським насильством. Однак лікарі заперечують навіть саме існування даного терміна і кажуть, що такі випадки дуже рідкісні.

Також Знай повідомляв, що подвійна трагедія сталася на Херсонщині-в селище Нижній Сірогози через медик, як вважавши рідні, померла породілля і вона новонароджена дочка.

Нещодавно Знай передавав, що у американки Даніель Дік виявили рак на п'ятому місяці вагітності і вона відмовилася від лікування, щоб народити дітей.