На Тернопільщині священнослужителі просять помолитися за благочинного Підгаєцького району Петра Федьківа. Він є настоятелем храму Пресвятої Богородиці в місті Підгайці.

Петро Федьків, за словами священнослужителів, перебуває в реанімації і бореться за своє життя. Однак вони не відзначили, з яким захворюванням його туди поклали. Віруючих попросили помолитися за здоров'я священнослужителя.

"Слава Ісусу Христу!
Просимо про молитву за здоров'я тяжкохворого протоієрея Петра Федіва.

Благочинний Підгаєцького району настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці м.. Протоієрей Петро Федів перебуває в реанімації і потребує наших молитов", - йдеться в повідомленні.

Слава Ісусу Христу! Просимо про молитву за здоров'я важкохворого протоієрея Петра Федіва. Благочинний Підгаєцького...

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще
Geplaatst door Тернопільська єпархія Православної Церкви України op Zondag 11 oktober 2020

Нагадавши, Знай повідомляв, що священик з Прикарпаття просить допомоги для порятунку сина. Синові священика Івану ще в дитинстві поставили діагноз-неспецифічний виразковий коліт, тотальний. Хлопець з ранніх років бореться за життя і має інвалідність II групи.

Також Знай писав, що священик з Тернопільщини просить допомогти зібрати кошти на лікування його дружини. Сім'я клірика Тернопільської єпархії капелана 44-ї окремої артилерійської бригади протоієрея Володимира Андрухіва звернулася до українців.

Нещодавно Знай передавав, що український священнослужитель з раком потребує термінової фінансової допомоги, щоб отримати шанс на нормальне життя. Батюшка Іоанн Немешин, настоятель храму великомученика Димитрія Солунського в Одеській області з 2014 року боротися з раком.