У Тернополі днями було зафіксовано грубе порушення правил дорожнього руху водієм маршрутки. Фото і відео поїздки автобуса з пасажирами через тунель по смузі зустрічного руху не залишило байдужими нікого. Люди поскаржилися в поліцію на дії водія.

Сьогодні стало відомо, що правоохоронці відреагували на скарги городян і на відео, опубліковані в соцмережах. Правоохоронця взялися за справу і склали протокол на порушника. Водій вирішив об'їхати затор і поїхав через тунель під мостом по смузі зустрічного руху. Цей момент потрапив на відео перехожих, а потім був опублікований в мережі.

Правоохоронці збираються оштрафувати маршрутника на 425 грн на підставі постанови ст 122 ч 2 Кодексу адміністративних правопорушень.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.