Жінка з США завагітніла і виношувала малюка, поки лікарі не діагностували у нього важку форму вовчої пащі від Рота до очей. Патологія на цьому не закінчилася у хлопчика не розвинулися очі. Медики запропонували жінці зробити аборт на 18 тижні, щоб не народжувати дитину, яка, швидше за все, не буде бачити і нормально їсти. Однак мати не наважилася вбити свою дитину.

Лейсі виходила вагітність і народила життєздатного малюка. У нього дійсно не було очей, а рот не закривався через вовчу пащу (нез'єднаних тканин щік і губ). Вона назвала сина Крістіаном і з першого погляду закохалася в малюка.

Після цього лікарі взялися за створення обличчя хлопчика. На 4 день життя малюка вони провели першу операцію. Незважаючи ні на що Лейсі вважає, що вчинила правильно і не шкодує про свій вибір.

Травят маму за то, что сохранила жизнь ребенку с волчьей пастью

«Мне сказали, что я ужасный человек, раз не избавилась от Кристиана еще в утробе». Кристиан родился с тяжелой формой волчьей пасти. Мальчик с трудом разговаривает и ничего не видит. Тем не менее, мама влюбилась в свое дитя с первого взгляда и пытается обеспечить ему достойную жизнь. Но в интернете маму, наоборот, травят. Справедливо?

Geplaatst door ТОК op Donderdag 10 september 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Патологія дала про себе знати в старшому віці дитина погано говорить і насилу ковтає. Мамі доводиться міняти Крістіану харчові трубки, щоб вводити їжу. Вона вчить хлопчика ковтати їжу. При цьому мама вважає, що може забезпечити своєму синові гідне життя.

Реакція на зовнішність хлопчика неоднозначна. Дорослі запитують, що з дитиною, а діти задають питання про те, чому він такий. Крістіан каже, що таким його створив Бог. Батьки вчать малюка кататися на велосипеді незважаючи на його сліпоту, він грає з іншими дітьми у дворі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що подвійна трагедія сталася на Херсонщині-в селище Нижній Сірогози через медик, як вважавши рідні, померла породілля і вона новонароджена дочка.

Також Знай писав, що Анастасія Глібова з народження страждала спінальної м'язової атрофією. Дівчина не може ходити, навіть підняти чашку для неї великі труднощі. Незважаючи на це вона вийшла заміж і оділа здорового малюка.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівському Охматдиті вперше торакоскопічно видалили легке 8-місячному хлопчику.